Aperitiefhapjes - tapas
Mini-vidé met grijze garnalen - 8 stuks
Mini-vidé met kaas - 8 stuks
Bruschetta met Italiaans tintje (3 verschillende smaken) - 3 stuks
Luxe bladerdeeghapjes (4 verschillende soorten: garnaal, zalm, kaas, kip) - 8 stuks
Gebakken kippen apro's van hoevekip - 8 stuks
Aperitief balletjes - 8 stuks
Verse mini-garnaalkroketjes - 10 stuks
Verse mini-hamkroketjes - 15 stuks
Verse mini-kaaskroketjes - 20 stuks
Koude voorgerechten
Parmaham met meloen
Handgesneden gerookte zalm met garnituur
Eva coupe met gerookte zalm, grijze garnalen, scampi en cocktailsaus
Warme voorgerechten
Stoofpotje van wild (hertenfilet) met peertjes
Vispannetje (tongrolletjes, grijze garnalen, zalm, wijnsaus)
Scampi's van de chef
Huisgemaakte kaaskroketten
Huisgemaakte garnaalkroketten met grijze garnalen
Hamkroketten
Soepen - bestellen per liter
Tomatenroomsoep
Tomatenroomsoep met balletjes
Aspergeroomsoep met vers gekookte aspergestukjes
Aspergeroomsoep met vers gerookte aspergestukjes en garnalen
Kreeftensoep met kreeftenvlees en grijze garnalen
Hoofdgerechten kant-en-klaar*
Kalkoenfilet met wintergroenten, kroketten en saus naar keuze
Een stoofpotje van hoeve kalkoen in roze pepersaus
Stoofpotje van konijnenfilet met boschapignons gegaard in donkerbier met een bitterzoete afdronk, witloof en kroketten
Varkenshaasje met wintergroenten, kroketten en saus naar keuze
Kalfsblanquette in een groentensausje met wintergroenten en kroketten
Varkenswangetjes met brunoise van peer en appel en kroketten
Stoofpotje van wild (hertenfilet) met appeltje gevuld met veenbessen en kroketten
Oostendse tongrolletjes met garnalen in een heerlijke roomsaus en kroketten
*aanvullingen hoofdgerechten
- Bij elk hoofdgerecht worden er 6 aardappelkroketten per persoon verzien. Het bestellen van meer kroketten is mogelijk kijk hiervoor onderaan naar "apart verkrijgbaar".
- Keuze uit drie sausen: peperroomsaus, champignongroomsaus of mosterdsaus.
- Kroketten kunnen op aanvraag vervangen worden door aardappelgratin of groenten puree.
Apart verkrijgbaar
Verse kroketten
50 stuks kroketten
Aardappelgratin - 400gr
Warme sauzen
Extra wintergroenten
Appel gekookt in rode wijn gevuld met veenbessen
Peert gekookt in rode wijn gevuld met veenbessen
Gourmet- fondue of steengrill - vanaf min 4 personen
Vlees gourmet, fondue of steengrill met groenteschotel, aardappelen, brood en verse sausjes
Desserten
Tiramisu
Tiramisu fine champagne
Tiramisu met caramel
Mousse van Irish koffie
Chocomousse
Menu voorstellen
Stelt u graag zelf een menu samen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.
Menu 1
- 3 bruschetta's
- Trio van ham-, kaas- en garnaalkroket
- Tomatenroomsoep
- Kalkoenfilet met champignonsaus, wintergroenten en kroketten
- Chocomousse
Menu 2
- 3 bruschetta's
- Vispannetje (tongrolletjes, grijze garnalen, zalm, roomsausje)
- Aspergeroomsoep
- Varkenshaasje met mosterdsaus, wintergroenten en kroketten
- Chocomousse
Menu 3
- 3 bruschetta's
- Scampi's van de chef
- Aspergeroomsoep
- Stoofpotje van wild (hertenfilet) met appeltje gevuld met veenbessen en kroketten
- Chocomousse